Nyheter

Vi vill härmed bjuda in Er till att medverka på Tuna Ting - Borlänge Medeltidsmarknad, på Rommehedslägret i vackra Dalarna.

En god jul och ett gott nytt år, med hopp om god hälsa och välbefinnande önskar vi er!
Ta hand om dig själv och varandra i jul! Nu går vi mot ljusare tider i flera bemärkelser.

Tyvärr ställs lördagens cirkelaktiviteter in på grund av osäkra väderförhållanden. Skulle du ändå vara intresserad av att träffa andra medlemmar i föreningen är du varmt välkommen att delta i en enklare sammankomst kl 12 på lördag. Vi träffas en stund och fikar tillsammans. Medtag matsäck och tänk på att vi vistas ute, så kläder efter väder!...

Det är med stor glädje som vi nu kan meddela att det kommer bli cirkelaktiviteter i höst! Du som medlem erbjuds att delta i dessa aktiviteter: