Bildgalleri

Tuna Ting 2022
Lördag 9 juli

Lördagen var minst lika härlig som fredagen! Vi är rörda över tillströmningen av nyfiket folk, dagens kotteräkning resulterade i drygt 2500 besökare. Redan vid framplockningen var flera familjer på plats och strosade runt bland utställarnas tält. Vid öppningen av marknadsdagen blev det snabbt liv och rörelse och stämningen var fantastisk.

Programmet var späckat med roliga shower och aktiviteter. Arkadia hade otur med vädret, men drog trots regnskurar folkmassorna till sig, inte bara en utan två gånger. Berättarstugan med Holger Petersson drog nyfikna på historien och Dala Hird visade medeltida stridskonst och erbjöd att prova på bågskytte. Skattjaktståget avgick med ett 50-tal barn, som hittade skatten utan att avslöja den för snålkungen Gustav Vasa. Riddaren öppnade upp sitt tält och Jan Lekare spelade härlig musik.  Barnverksamheten sålde nästan slut på sköldarna. Först till kvarn kniper de sista nio, sedan blir det ritstuga och garnpyssel bland annat.
Söndagens program är laddat med ännu fler roliga aktiviteter för alla åldrar. Varmt välkomna åter till Tuna Ting 2022!

 Lördag 9 juli i bilder
Fotograf: Jobs Sara Thiele 

(klicka på bilderna för förstoring)Tuna Ting 2022

Fredag 8 juli

Vilken fantastisk start det blev på vår fina marknad! Kotteräkningen visade på att vi haft mellan 1500-2000 besökare! Tusen tack till alla som kom och gjorde den första dagen av Tuna Ting 2022 helt underbar! 

Fredag 8 juli i bilder
Fotograf: Jobs Sara Thiele 

(klicka på bilderna för förstoring)