TUNA TING

Vi är organisationen bakom medeltidsmarknaden Tuna Ting som hållit igång sedan 2009. Varje år samlas utställare, hantverkare, gycklare och musikanter med flera, för att ge våra besökare i alla åldrar en oförglömlig marknadsupplevelse.

Välkomna till årets Tuna Ting på Gammelgården i Borlänge!

Den 8-10 juli hålls återigen Tuna Ting efter två års uppehåll. Programmet kommer ut inom kort!

Tider:
Fredag 8 juli kl 14:00 - 18:00
Lördag 9 juli kl 11:00 - 17:00
Söndag 10 juli kl 11:00 - 16:00

Bli volontär och upplev magin på ett nytt sätt!

Vi värderar volontärarbete högt i vår förening. Under Tuna Ting finns alla möjligheter att engagera sig i föreningen. Det kan vara en timme eller flera dagar, små eller stora uppgifter, all tid du vill ge oss är mycket värdefull! Vi har utformat ett formulär angående volontärarbete på Tuna Ting, som du mer än gärna får dela och fylla i!  Klicka på bilden för att komma till formuläret.