TUNA TING

Vi är organisationen bakom medeltidsmarknaden Tuna Ting som hållt igång sedan 2009. Varje år samlas utställare, hantverkare, gycklare och musikanter med flera, för att ge våra besökare i alla åldrar en oförglömlig marknadsupplevelse. Marknaden anordnas vanligtvis första helgen i juli varje år. I listan till vänster, under TUNA TING, kan du se våra samarbetspartners och sponsorer, samt vilka som medverkat under åren!

Vi värderar volontärarbete högt i vår förening. Under Tuna Ting finns alla möjligheter att engagera sig i föreningen. Det kan vara en timme eller flera dagar, små eller stora uppgifter, all tid du vill ge oss är mycket värdefull! Vi har utformat ett formulär angående volontärarbete på Tuna Ting, som du mer än gärna får dela och fylla i! Länken till formuläret hittar du under Volontär i listan till vänster, eller genom att klicka på bilden till höger. Tack för ditt engagemang!