Personligt signerade fantasyböcker

28.06.2022

Näst på tur i nedräkningen inför Tuna Ting har vi glädjen att presentera författaren Annah Nozlin. 

"Författaren Annah Nozlin kommer till Tuna Ting där man kan köpa hennes böcker och passa på att få dem personligt signerade. Böckerna utspelar sig i en fiktiv medeltid där bara fantasin sätter gränserna.

'Att dela en bok är att dela något magiskt som kan leda till spännande samtal. I Annah Nozlins bok Det nästan döda trädet ger sig ett litet sällskap ut på en lång vandring till platser fyllda av mystik, där faror lurar längs vägen.

Författaren Annah Nozlins sätt att skildra naturen och dess närvaro ger boken ytterligare en dimension. Här vill jag stanna en stund och insupa omgivningen. Författaren har byggt en värld så som det anstår en fantasysaga. Vacker miljö och karaktärer som utvecklas med berättelsen, så som Mira huvudkaraktären gör. I början anar ingen vem Mira är och på vilka gåvor hon bär. Men hon kommer att få en framträdande roll och hennes magi kommer att rädda liv.

Onda krafter har satts i rullning, Trädälvornas drottning måste fritas innan allt är för sent.
Jag tänker mig Annah Nozlins böcker som crossoverlitteratur. Ett begrepp som omnämns då böcker har en bredare målgrupp och kan uppskattas av ung som gammal.' - Sofia Alfredsson, Dalademokraten.

Läs mer på www.nozlin.se.

Med vänliga hälsningar,
Annah Nozlin"