Registrera din verksamhet till Tuna Ting


ANMÄLAN TILL TUNA TING 2023 ÄR NU ÖPPEN!

Regler för medverkan

För att få medverka som säljare/utställare på marknaden ska dessa riktlinjer följas:

  • Moderna tält och kläder är ej tillåtna på marknadsområdet, utan måste passa temat (vikingatid och medeltid är godkänt)
  • Allting som ställs ut måste vara historiskt passande och följa temat (vikingatid och medeltid är godkänt)
  • Plastförpackningar eller plastburkar får ej synas
  • Behöver ni använda kyl eller frys för livsmedel ska dessa vara "kamouflerade"
  • Det är inte tillåtet att använda mobiltelefoner eller andra moderna enheter på marknadsområdet - med undantag om det krävs för betalningar
  • Rökning på marknadsområdet är förbjudet


Information om marknadsplats

Varje säljare/utställare erbjuds en marknadsplats på 3x3 meter, marknadsplatshyran för alla tre dagarna kostar 300 kr. Behöver ni mer plats tillkommer en tilläggsavgift på 50 kr/meter. 

I behov av el tillkommer en tilläggsavgift på 150 kr. Förlängningssladdar tar ni med själv.

Vi har en marknadssektion där eldning i fyrfat är tillåtet. Inne bland husen är dock endast gasol tillåtet. Eldning direkt på marken är förbjuden på hela området.

Om tillfälligt parkeringstillstånd önskas, vänligen fyll i registreringsnummer (ex. ABC123) för aktuella fordon, annars kan du hoppa över denna fråga.

Viktigt! Marknadsplatshyran sätts in på bankgiro 406- 1511 och ska vara oss tillgodo senast den 1 juni. Kom ihåg att märka inbetalningen med namn eller firmanamn.

Formuläret behöver fyllas i så noggrant som möjligt. Namn eller firmanamn, person- eller organisationsnummer, adress och telefonnummer ska fyllas i i sin helhet, detta är krav från Skatteverket.