Nu öppnar anmälan till Tuna Ting 2023!

09.01.2023

Efter förra årets braksuccé välkomnar vi nu er åter till Gammelgården i Borlänge för Tuna Ting 2023!

Öppettiderna för årets Tuna Ting är:
Fredag 7 juli kl 14:00 - 18:00
Lördag 8 juli kl 11:00 - 17:00
Söndag 9 juli kl 11:00 - 16:00

Som vanligt erbjuder vi varje säljare/utställare en marknadsplats på 3x3 meter, marknadsplatshyran för alla tre dagarna kostar 300 kr. Behöver ni mer plats tillkommer en kostnad på 50 kr/meter. Meddela oss era behov i anmälan, vi ska göra vårt bästa för att tillgodose dem.
Är ni i behov av elektricitet ska detta fyllas i i anmälan. En tilläggsavgift på 150 kr tillkommer då. Förlängningssladdar tar ni med själv.
Har ni behov av öppen eld för er verksamhet måste detta meddelas i anmälan. Detta är för att vi ska kunna ordna placeringar på bästa sätt. Vi har en marknadssektion där eldning i fyrfat är tillåtet. Inne bland husen är dock endast gasol tillåtet. Det är eldningsförbud på marken på hela området.

OBSERVERA att vi ej kan tillgodose både el och eld, fundera därför på vad som är viktigast för er!

Vi kan erbjuda tillfälligt parkeringstillstånd mot att registreringsnummer meddelas i anmälan.

För att medverka som säljare/utställare på marknaden ska dessa riktlinjer följas:

• Moderna tält och kläder är ej tillåtna på marknadsområdet, utan måste passa temat (vikingatid och medeltid är godkänt)
  • Allting som ställs ut måste vara historiskt passande och följa temat (vikingatid och medeltid är godkänt)
  • Plastförpackningar eller plastburkar får ej synas
  • Behöver ni använda kyl eller frys för livsmedel ska dessa vara "kamouflerade" med exempelvis säckväv
  • Det är inte tillåtet att använda mobiltelefoner eller andra moderna enheter på marknadsområdet - med undantag om det krävs för betalningar
  • Rökning på marknadsområdet är förbjuden

Tänk på att ni är en del av den medeltida illusionen och förväntas uppträda därefter!

Vi önskar få in er anmälan så snart som möjligtdock senast 2023-05-31. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret Registrera verksamhet

Viktigt! Marknadsplatshyran sätts in på bankgiro 406-1511 och ska vara oss tillgodo senast den 1 juni. Kom ihåg att märka inbetalningen med namn eller firmanamn.

Uppstår frågor är ni välkomna med dem till sodradalarnasmedeltidsforening@gmail.com eller på telefon 070-5744573

Hjärtligt välkomna önskar
Södra Dalarnas Medeltidsförening